Tökéletes mellek

2014. augusztus 29.

A női mellek tulajdonképpen a nőiesség legfontosabb megtestesítői. Minden hölgy igencsak kiélezve kritizálja saját kebleit, hiszen nagyon kevesen vannak, akik teljes mértékben megelégedettek velük. Ugyanis az, hogy a nagysága, a formája és minden apró részlete teljesen tökéletes legyen, szinte elképzelhetetlen.

Szerencsére léteznek olyan beavatkozások, melyek mindenkinek tudják orvosolni a saját, melleivel kapcsolatos problémáit, hogy aztán sokkal elégedettebbek lehessünk magunkkal.

mellnagyobbítás - esthetichungary

A mellnagyobbítás azoknak hozza el a megváltást, akik úgy érzik, hogy keblük túl picike, esetleg aránytalan testükhöz képest, vagy akiknek túl nagy különbség van a két mell mérete között. Mivel az implantátumok tekintetében mind formában, mind nagyságban is ki tudjuk választani a nekünk megfelelőt, így a végeredmény esztétikus, formás és személyre szabottan hozzánk illő lesz.

A mellfelvarrásra akkor van szükség, amikor az idősödés során az emlők túl megereszkednek, és elveszítik saját, régi tartásukat. Közbenjárhat ehhez az is, ha valaki szülés után szoptat, ez természetes, hogy megváltoztatja mellei rugalmasságát. Ebben az esetben eltávolítják a bőrfelesleget, miközben formálják is a kebleket, így a végén egy fiatalosabb és sokkal szebb dekoltázst fogunk kapni.

A mellbimbó-korrekció mindazoknak jelent segítséget, akik nincsenek megelégedve annak formájával és nagyságával. A kiszélesedett, vagy aránytalanul nagy mellbimbók lekicsinyítése után sokkal esztétikusabbak és szebbek lesznek kebleink.

Mindhárom beavatkozás tehát tökéletes megoldást nyújt személyre szabva mindazoknak, akiknek valamilyen problémájuk van melleikkel. Az eljárások kombinálhatóak is, ami azt jelenti, hogy akár egyszerre is elvégezhetőek. Természetesen minden esztétikai műtétet egy, vagy akár több személyes konzultáció előz meg azért, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, megismerjük a beavatkozások menetét, és a lehető legtökéletesebb eredményt kapjuk majd.

Keresse fel személyesen az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson az eljárásokról!


Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!