Ajkakba zárt csoda

2016. november 21.

A telt és puha ajkak mindig csábítóak, de nem csak a nőiesség egyik legérzékibb csúcsaként lehetnek jelen, hanem sokszor pont menedéket jelentenek a férfiak számára. Egy igéző csók éppen olyan fontos, mint a féltő vagy gondoskodó puszi, éppen ezért a száj egyszerűen központi szerepet tölt be a kapcsolatok terén is.

Pontosan emiatt foglalják el az egyik legelőkelőbb helyet a női ajkak abban a rangsorban, amelyben azt vitatják a férfiak, ki mit tart fontosnak, ki mit néz meg elsőként egy nő kinézetében. Természetesen a keblek és a fenék még mindig viszik a pálmát, azonban meglepően az elsők között van a száj is.

A nőiességet pedig közvetlenül kapcsolják a telt és dús ajkakhoz, a vékonyabb vagy keskenyebb száj viszont általában szigorra, komolyságra enged asszociálni. Éppen ezért a hölgyek legtöbbje is arra vágyik, hogy minél szebb, formásabb és persze vastagabb szája lehessen, ez azonban sajnos adottság kérdése.

Ugyan néha lehet kicsit játszani a rúzsozás technikájával, azonban akit nem áldott meg csábos ajkakkal a sors, az sajnos nem tud csodát tenni. Az ajakplasztika pontosan ezt a problémát tudja elfelejtetni velünk, és segítségével gyönyörű, nőies, dús ajkaink lehetnek.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével ráadásul egyáltalán nem kell félnünk attól, hogy az eredmény mű és természetellenes lesz majd, és bizony a sokak által utált vagy kinevetett „kacsaszáj” effektustól sem kell tartanunk. Az implantátumok ugyanis személyre szabottan kerülnek kiválasztásra, ami azt jelenti, hogy mindenki a saját szája méretéhez és alakjához igazítva kapja majd meg saját implantátumát.

Az eredmény éppen ezért természetes és esztétikus lesz. A beavatkozás ráadásul igen rövid, csupán 30 percet vesz igénybe, és helyi érzéstelenítéssel történik. Ezen felül nem csak szép, hanem tartós megoldást biztosít, ami azt jelenti, hogy nem kell további kezelésekre járni. Az implantátum nem szívódik fel, és persze teljesen biztonságos, így kényelmes és időálló szépülésnek lehetünk részesei.

Egy biztos, az eredménnyel nem csak mi leszünk elégedettek, hanem a külvilágtól is elismerő tekinteteket vonz majd magára a szánk. Ez pedig még inkább növelni fogja a jóleső önbizalom érzését, ezért büszkén és persze nőiességünk csodáiként fogjuk majd viselni ajkainkat.

 

> További információk, árak - PermaLip ajakimplantátum

> Előtte-utána képek

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940