SEX by STEP

2014. szeptember 19.

A „sex by step” elnevezésű előadássorozat az „Inside of Love” szervezésében indul el most szombaton. A szerelmi és szexuális jellegű témákkal foglalkozó blog oldal ugyanis már fél éve elindult, és az érdeklődés nagyságát figyelembe véve úgy gondolták a szervezők, hogy itt az ideje egy olyan előadást összehozni, mely személyes kontaktot hozhat létre az érdeklődőkkel.

A sorozat első előadásán most olyan témákkal fognak foglalkozni, melyek a leggyakrabban tűnnek fel a blogon, kérdések formájában, vagyis pont azokkal a legégetőbb témákkal, melyek sokakat érintenek, és sokakat foglalkoztatnak.

Inside Love - Esthetichungary

Az előadáson több meghívott vendég fogja boncolgatni a fent említett témákat, hogy ezzel segítséget és tanácsokat nyújtsanak mindazoknak, akik nem csak, hogy nyitottak erre a mások által sajnos tabuként kezelt tárgykörre, hanem ténylegesen megoldást keresnek felmerülő gondjaikra, problémáikra. Mert akármennyire is tagadjuk, sajnos ezekből van elég, főleg amiatt is, mert nemigen adódik lehetőségünk arra, hogy ezekről beszélgessünk, kitárulkozzunk vagy éppen befogadjunk.

Sex by Step - EstheticHungaryAz EstheticHungary Klinika plasztikai sebésze, Dr. Vancsó Péter is részt vesz az előadáson egy olyan témát feltárva, mely ugyancsak nagyon sokakat érint, és amelyről többször esett már szó oldalunkon is. Az „Elégedetlen TEST – önértékelési problémák, helyreállított önértékelés. Hol a határ?” megnevezést kapó előadás ugyanis azt fogja boncolgatni, hogy mennyire nem vagyunk elégedettek külsőnkkel, ez milyen hatással van ránk és milyen megoldások születhetnek az önértékelésünk helyreállítására.

Az előadássorozat tehát lehetőséget szeretetne kínálni egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb életcél eléréséhez mindazoknak, akik nem csak nyitottak a párkapcsolati témákra minden területen, hanem ténylegesen változtatni szeretnének, meg akarják oldani problémáikat és nem félnek minderről beszélni, hallgatni, kérdezni. Az újabb és újabb kérdések feltevése ugyanis egyre több kaput fog kinyitni, melyek kiszélesítik látókörünket, és engedik, hogy más irányból is megközelítsük a sokaknak oly kényes, mégis mindennapjainkhoz szervesen tartozó témákat.

 

Részletek a holnapi előadásról, a szervezőkről és az előadó vendégekről:

www.insideoflove.hu

https://www.facebook.com/events/286933054837598/

www.insideoflove.cafeblog.hu