Blogoljon kedvezményért!

2016. június 24.

Amikor valamilyen műtéti beavatkozás kerül szóba, teljesen érthető, hogy mindenki gyomra összerándul. Soha nem tudhatjuk, mire számíthatunk, fájdalommal jár-e vagy éppen hogyan fogjuk érezni magunkat utána. Ráadásul még nehezebb a döntés, ha nem kifejezetten egészségügyi, hanem szépészeti beavatkozásról van szó.

A szépülés azonban nem csak esztétikai gondokra nyújt segítséget, hanem bizony lelki problémáinkra is gyógyírt jelenthet. Sokan ugyanis pontosan azért érzik magukat annyira rosszul saját bőrükben, mert nincsenek megelégedve a látvánnyal. A legtöbb esetben pedig a mellek méretével van gond. Ez lehet, hogy csak az öltözködésünkre hat ki, de akár párkapcsolati problémákat is eredményezhet.

Mellnagyobbítás blog

Az EstheticHungary Klinika most egy olyan kedvezményprogrammal állt elő, mely igazán nagy segítsget nyújt egyrészről anyagilag is, másrészről pedig a résztvevő páciensek írásai alapján segít mindazoknak, akik a kétségeik miatt nem mernek lépni a szépülés felé. A kedvezményes árból ugyanis további 10% jön le, ha a páciens nyilvános blogon írja meg mindazt, ami a beavatkozással járt, legyen szó akár csak az érzelmekről, vagy magáról a plasztikai műtét menetéről. Így választ kaphatunk rengeteg kérdésre, és könnyebben el tudjuk majd dönteni, hogy mit is szeretnénk.

Akit csak az anyagiak tartottak eddig vissza attól, hogy olyanná változtassa dekoltázsát, amilyentől igazán nőiesnek és szexinek érezheti majd magát, annak itt az idő, hogy megvalósítsa álmait. A kedvezményprogram egészen július 31-ig tart, és több lehetőséget is tartogat magában. A szenzációs ár mellett ugyanis igényelhető még kamatmentes részletfizetés, vagy hosszabb lejáratú egészséghitel is.

Ezen felül pedig ne feledkezzünk meg a már korábban említett, további 10% kedvezményről sem, mely a mellnagyobbítás végösszegét 675.000,- Ft-os árra csökkenti le. Az őszinte véleménynél nincs is nagyobb segítség, így nem csak magunknak teszünk jót ezzel, hanem mindazoknak is, akik elégedetlenek testükkel, mégsem mertek még lépni, vagy akik éppen egy ilyen beavatkozás előtt állnak, és tele vannak félelemmel. A végeredmény pedig számunkra hozza el a legjobb érzéseket, melyek az elégedettség, a büszkeség és főleg a nőiesség érzete.

 

Látogasson el honlapunkra a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940