Gyönyörű szempár

2014. november 02.

Szemeink tükrözik lelkünket, vagyis azt, hogy milyen érzelmeink vannak, mit gondolunk és milyen hangulatban vagyunk. A kifejező tekintet gyönyörű lehet, akár az egész arcot beragyoghatja és teljesen más karaktert képes adni annak, akármilyen korban vagyunk.

A szemek nagy szerepet játszanak az emberi kapcsolatokban is. Szerelmet lobbanthat, együttérzést sugallhat vagy akár rosszallásról, haragról tehet bizonyosságot egy-egy tekintet. Akkor is szépnek láthatunk valakit a szemei csillogása miatt, ha az illető egyébként nem lenne az esetünk, és akármilyen szép is lehet, ha a szemei nem fognak meg, akkor elmegyünk mellette. Furcsa, mégis hátborzongatóan nagy befolyása van tehát szemeinknek.
 

Szemhéjplasztika


Azonban akármennyire is szépek lehetnek, van, ami beárnyékolhatja őket. Méghozzá az alsó, illetve a felső szemhéjak hogyléte. A mai életvitel sok embernél okoz mély táskákat a szemük alatt, és rengetegen szenvednek attól, hogy a felső szemhéjuk rálóg nagyon látószerveikre. Ez problémát okoz a kinézetükre nézve is, illetve ezen felül a látást is akadályozza, károsítja.

Ez nem csak az idősödéssel együtt járó gond lehet, hanem már fiatalabb korban is elkezdődhet a kialakulása. Ilyenkor nem csak egy folyamatosan álmoskásnak vagy éppen lehangoltnak tűnő tekintetet eredményez a csüngő szemhéj, hanem ténylegesen romolhat miatta a látás is, vagy ha próbáljuk ellensúlyozni a lógását azzal, hogy folyamatosan felhúzzuk homlokunkat, akkor pedig azon a részen leszünk idő előtt nagyon ráncosak, és akár évekkel is idősebbnek nézhetünk ki.

Akinek ilyen problémái vannak, annak a tökéletes megoldást jelentenek az alsó és a felső szemhéjon végzett plasztikai beavatkozások. Van, akinek csak az egyiket szükséges elvégeztetnie, de van, akinek mind a kettőn át kell esnie ahhoz, hogy ismét ragyoghassanak szemei.

A szemhéjplasztika után tekintetünk újra gyönyörű, fiatalos és kifejező lesz, éveket letagadhatunk majd, és ezen felül megváltozhat egész arcunk karaktere is, lágyabb és ragyogóbb lesz szemeink üde csillogásától.
 

> Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikai beavatkozást!