Meseszép tekintet

2017. május 29.

Nem csak a hölgyek, hanem az urak esetében is nagyon fontos részlet a szem, hiszen nézünk, látunk és még kommunikálunk is vele. És természetesen az sem mindegy, hogy ez a részünk hogy néz ki és mit sugall. Egyeseknek a szemszín a gyengéje, mások a mély tekintetért rajonganak. Egy biztos: a szép szemekhez bizony az is kell, hogy szemeink környéke is rendben legyen.

Akármennyire gyönyörű is a szemünk színe, lehet igéző vagy különleges, és akármennyire őszinte vagy mosolygós a tekintetünk – mely tulajdonságok mind a szépség körébe tartoznak -, bizony, ha a szemeink környékével van valami probléma, az sajnos az egészet beárnyékolhatja. Ez vonatkozhat a könyörtelen ráncokra is, de inkább a szemek alatti táskák és a csüngő szemhéj lehet a legzavaróbb.

 

gyönyörű szemek

 

Ezek a negatívumok kialakulhatnak egyszerűen az idősödés velejárójaként, de a szemhéjunk lógása akár következménye lehet valamilyen betegségnek, vagy balesetnek is, illetve szintén nagy számban a genetika tehető felelőssé érte. Akármi is áll a háttérben, nagyon sokszor idősebb és búsabb lesz a tekintet miatta, elrejtve akár az egyébként fiatalságot sugárzó, csillogó tekintetet is. És sajnos ez még nem minden, ami felsorolható a bosszantó hatásai között. Sok esetben ugyanis akár a látást is ronthatja, nem beszélve hölgyek esetén a sminkelési nehézségekről.

A lógó szemhéj eltűntetésére a szemhéjplasztika az egyetlen olyan lehetőség, melynek segítségével minden fent említett gondunk megszűnhet. A beavatkozás eredménye egy gyönyörű, fiatalos, üde szempár lesz, melynek hatására tényleg központi helyet kap újra arcunkon a tekintetünk, amit semmi nem gátol már abban, hogy meseszép és igéző lehessen.

Az EstheticHungary Klinikán még a hét közepéig lehet jelentkezni kedvezményes árakon a szemhéjplasztikára is – más esztétikai beavatkozások mellett -, melyet érdemes most mindenképpen kihasználnia annak, aki egyrészt fiatalodni és szépülni szeretne, másrészt pedig le szeretne számolni minden szemkörnyéki zavaró tényezővel, melyek megkeserítik a mindennapokat.

 

>Szemhéjplasztika előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940