Legfontosabb 5 dolog, amit érdemes mérlegelni a döntés előtt

2017. november 03.

A nők többsége valamivel sosem elégedett saját kinézetét tekintve. A női keblek a nőiesség legfontosabb megtestesítői, így ha ezzel a testrészünkkel van bajunk, az sajnos komoly önértékelési és párkapcsolati zavarokhoz vezethet. Ezért akkor tesszük a legjobbat, ha szakértő segítséghez fordulunk.

Amennyiben nem vagyunk kibékülve kebleinkkel, a mellplasztika személyre szabott megoldást kínál mindenki számára, és olyan eredménnyel kecsegtet, amilyenre vágyunk. De mi az 5 legfontosabb dolog, amit mérlegelnünk kell, mielőtt belevágunk?

 

 

1. Nagyon fontos, hogy tudatában legyünk, pontosan miért is szeretnénk változtatni? Saját magunknak nem elég jó a látvány, vagy esetleg másnak kívánunk tetszeni? Egy ilyen döntésben csak akkor lehetünk igazán biztosak, ha nem másnak, hanem magunknak akarunk megfelelni.

2. Van valaki, aki mellettünk áll? Legyen szó akár testvérről, barátnőről, de főleg egy társról, mindenképpen megkönnyíti a dolgunkat, ha valaki támogat bennünket. Egy párkapcsolatban az is nagyon fontos szempont, hogy a másik fél ellenzi-e a változtatást, hiszen ebben az esetben több konfrontálódásra is számítanunk kell. De ha mindenképpen nagyobb ciciket szeretnénk, természetesen egyedül is elég erősek lehetünk ahhoz, hogy ezt az álmunkat megvalósítsuk.

3. Biztos, hogy jól fog állni? Ez a kérdés talán mindenki fejében megfordul, hogy milyen is lesz majd az új kinézettel. Természetes, hogy akármennyire is szeretnénk a változást, kissé mégis idegenkedünk az újdonságtól. Azonban nyugodjunk meg: ha nem vagyunk elégedettek mostani külsőnkkel a dekoltázsunk miatt, akkor egyszerűen istennőnek fogjuk érezni magunkat az új keblekkel!

4. De honnan tudjuk, milyen implantátumot válasszunk? A kérdés nagyon is jogos, hiszen rengeteg méretű és formájú implantátum áll már rendelkezésünkre, melyről következő cikkünkben még többet olvashatnak. Hogy eloszlassuk a kételyeket, bizony segítségre van szükségünk: a plasztikai sebész – nagy múltú tapasztalatának köszönhetően – mindig megfontolandó tanácsokkal lát el, és egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően még könnyebb lesz a választás. A Crisalix 3D programmal éppen emiatt fogunk még foglalkozni!

5. Milyen klinikát válasszunk? Ha már megszületett fejünkben a döntés, akkor a következő lépcsőfok, hogy nekiállunk klinikát keresni, ahol majd megvalósítják álmainkat. Fontos, hogy ilyenkor körültekintőek legyünk, nézzünk referenciákat, előtte-utána képeket, és tudjunk meg minél többet a lehetőségekről.