Korrekcióra szorulva

2017. február 27.

A női keblek jelentős, talán a legfontosabbnak mondható szerepet töltik be a nőiesség megítélésében, és természetesen a párkapcsolatban is nagy hangsúlyt kapnak. Azonban, ha valami problémánk van melleinkkel, akkor az mindenre rá tudja nyomni a bélyeget, legyen szó akár csak az öltözködésről, vagy lelki egyensúlyunkról.

A hatása tehát annak, ha valami nem stimmel, rengeteg irányba kiterjedhet. A kebleket érintő gondok egy része adottság és öröklés kérdése, illetve sok befolyása van az idő múlásának is. Nem utolsó sorban pedig rengeteg változást hoz a női testben, ha valaki gyermekáldásban részesül.

Két nagy probléma van, melyek részben adottságfüggők. Az egyik, ha valakinek egyszerűen túl kicsi kebleket szánt a sors, a másik, ha a mellbimbóudvara túl nagy. Utóbbi sajnos idő közben is kialakulhat, akár hormonális változás miatt, akár valamilyen gyulladás következtében. A mellnagyobbítás az egyik legelterjedtebb és legkeresettebb plasztikai beavatkozás, de kevesen tudják, hogy bizony a másik gondra is létezik tökéletes megoldás.

 

 

Ha valakinek túl széles a mellbimbóudvara, az komoly gátakat jelenthet párkapcsolati téren, és persze az önértékelést, illetve az önbizalmat is csorbíthatja. Sok ilyen problémával küzdő hölgy képtelen felfedni testének ezen részét pontosan amiatt, mert szégyelli.

A mellbimbó korrekció egy olyan mellplasztikai beavatkozás, melynek során a mellbimbó körüli bőr- és szövettöbbletet eltávolítják, így az aránytalanul nagy mellbimbóudvar sokkal kisebb lesz. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, tehát nem igényel sem altatást, sem kórházi befekvést.

A korrekciós beavatkozás után természetesen hordani kell még speciális ragasztót és kompressziós kötést mindaddig, míg a kívülről szinte teljesen láthatatlan varratok eltávolításra nem kerülnek, ami néhány héttel a műtét után esedékes. Ezt követően pedig gyönyörködhetünk a végeredményben.

A mellbimbó korrekció után a szégyenérzet már a múlté lehet, hiszen nem kell többé félnünk attól, mit szól majd a párunk. És természetesen önmagunk számára jelenti a legpozitívabb változást, ugyanis az önbizalmunk a helyére kerülhet, nem kell már gátlásokkal küzdenünk majd, melyeket eddig az aránytalan mellbimbóudvar okozott. A korrekció tehát komplexen oldja meg a testi és lelki bajainkat egyaránt.

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940