A feszes arcbőr nem álom többé!

2017. augusztus 28.

A legtöbb nő mindent megtesz azért, hogy arca minél fiatalosabb és ránctalanabb maradjon. A méregdrága kozmetikumok mellett vannak, akik az otthon összedobható pakolásokra esküsznek, de természetesen egyéb fortélyokra sem árt odafigyelni, mint például, hogy mennyit és hogyan alszunk, vagy éppen mennyi vizet iszunk meg.

Utóbbi különösen fontos a nagy nyári melegben, és sajnos még mindig sokan megfeledkeznek arról, hogy a folyadékpótlás mennyire elengedhetetlen. Arcbőrünk ráadásul még rengeteg más, negatív tényezőnek is ki van téve ilyenkor, legyen szó az erős napsugarak káros, szárító hatásáról, vagy éppen az átmulatott, hosszú éjszakákról.

Nagyon sok apróság függvénye tehát az, hogyan is néz ki bőrünk, és különösen igaz ez arcunkra, hiszen itt ütközik ki szinte minden, és szinte egyből. Megfelelő odafigyeléssel nagyon sokat tudunk segíteni rajta, és kissé vissza tudjuk tartani az idő múlásának kegyetlen jeleit is, de sajnos ez már nem mindig sikerülhet.

A ráncos bőr pedig tényleg minden nő rémálma, és senkinek sem áll jól. Amikor pedig egyre inkább mélyülni kezdenek a makacs redők, akkor bizony mi már akárhogy is próbálkozunk, visszafordítani a visszafordíthatatlant nem lehet. Vagy mégis?

 

 

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között bizony megtaláljuk a csodaszert erre a problémára is, hiszen egy forradalmian új és hatásos módszerrel találkozhatunk a szépészeti beavatkozások listáján. Ez nem más, mint a szálbehúzásos arcfiatalítás, ami képes feledtetni minden ráncot és az azokkal járó, kellemetlen pillanatokat is. Mivel az eljárás saját, bőrfiatalító mechanizmusokat indít el a folyamatosan felszívódó, behúzott finomszálak segítségével, így nem csak gyönyörű, de teljesen természetes és szép végeredményre számíthatunk.

Ráadásul a beavatkozás hatása fokozatosan alakul majd ki, és tartósan – akár évekig is - fennmarad, így nem kell tartanunk attól, hogy csak ideig-óráig kaptunk megoldást ráncaink eltüntetésére. A kisimult bőr nem csak éveket farag majd le kinézetünkből, hanem egy teljesen üde és fiatalos megjelenést biztosít. A feszes arcbőr tehát nem álom többé!

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940