Intimplasztika

Kisajak plasztika

A hölgyeknek elengedhetetlenül fontos a kinézet, minden tekintetben, és ez alól nem kivételek az apró részletek sem. Éppen ezért nélkülözhetetlen számukra az is, hogy az intim terület esztétikai megjelenése is rendben legyen, hiszen, ha valami probléma akad ezen a részen, az sajnos számos kellemetlenséget eredményezhet.

A kisajkak aránytalan megnagyobbodása ugyanis nem csak esztétikai probléma, ami magában egy nehezen kezelhető gond, hiszen akár párkapcsolati, illetve önértékelési zavarokhoz is vezethet, és funkcionális nehézségeket is okozhat. Beszélhetünk itt akár a sportolásról, amikor kénytelenek vagyunk szűk sportruhát vagy fürdőruhát hordani, de a sima, hétköznapi életben viselt ruhadarabjainkat is gondosan meg kell válogatni, hogy ne érezzük magunkat rosszul.
 

Intim plasztika


Az EstheticHungary Klinika plasztikai sebészeti beavatkozásai között megtalálhatjuk a női genitáliák korrekciós kezelését, ami rengeteg hölgynek oldhatja meg eddig mélyen rejtett probémáját. Az eljárás során a kisajkak méretét és alakját is megváltoztatjuk, hogy arányosak és esztétikailag harmonikusak legyenek.


Hogyan történik az intimplasztikai műtét?

A műtét helyi érzéstelenítésben vagy rövid altatásban történik. A beavatkozás kb. 30-40 percet vesz igénybe, majd néhány órával a műtét után a páciens elhagyhatja a Klinikát, és saját otthonában lábadozhat.

A teljes gyógyulás időtartama kb. 6-8 hét. Természetesen ezen idő alatt a beavatkozáson átesett területre fokozottan oda kell figyelnünk, nagyon fontos és elengedhetetetlen a megfelelő higiénia. Mivel az eljárás során a varratokhoz felszívódó varróanyagot használunk, ezért varratszedés nem lesz szükséges.

A beavatkozást követően biztosak lehetünk abban, hogy nem fognak többé gondot okozni a szűk nadrágok, és elfelejthetjük eddigi zavarunkat, kellemetlen érzetünket párkapcsolati téren is.


Konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552 0940

(Hétköznaponként 10:00 - 18:00)