Teosyal ajakfeltöltés

A svájci Laboratories TEOXANE kiváló minőségű, hialuronsav alapú Teosyal feltöltő és revitalizáló gélek tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott.

 

Mi a hialuronsav?

A korszerű, biztonságos, felszívódó ráncfeltöltő készítmények alkotóeleme a hialuronsav, mely nagy mennyiségben fordul elő a bőrben, jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek. Nagy szerepet játszik a bőr hidratáltságában, mivel a hialuronsav molekula rendkívül nagyfokú vízmegkötő képességgel rendelkezik, magához vonzza és megköti a folyadékot. A hialuronsav mennyisége az életkor előrehaladtával csökken, megindul a bőr öregedési folyamata, melynek első jele a rugalmatlan, tónustalan bőr, a ráncok megjelenése.


A hialuronsav nagy előnye, hogy szövetazonos komponensű, nem tartalmaz toxinokat, így nem okoz szöveti érzékenységet. Idővel teljes mértékben lebomlik, felszívódik. A kezelés sokszor ismételhető, ill. korrigálható.

 

A Teosyal termékcsalád legfőbb jellemzői:

Hatékonyság | Biztonság | Hosszantartó hatás

Hatékonyság: Teosyal töltőanyagok a Magyarországon forgalomban lévő töltőanyagok közül a legmagasabb hialuronsav koncentrációval rendelkeznek, így hatékony és tartós eredményt biztosítanak.

Biztonság: A hialuronsav tartalmú Teosyal töltõanyagok biológiai fermentációval készülnek, azaz nem állati eredetűek, így a készítmények beadása előtt nincs szükség allergiatesztre. A nagyon tiszta, igen alacsony proteintartalmú Teosyal készítmények minimálisra csökkentik a hypersensitiv reakció valószínűségét.

Hosszantartó hatás: A Teosyal készítmények különleges összetételének köszönhetően ötvözik a viszkozitást és a rugalmasságot, a tökéletes, természetes hatást, ugyanakkor hosszantartó eredményt biztosítanak. A tartós hatás érdekében a Teosyal töltőanyagok térhálós szerkezetűek. A molekulák sűrű és szorosan kötődő hálót alkotnak, a hydroxil-gyökök általi lebomlás sebessége jelentősen csökken.

Az ajak mozgékonysága és vérbősége miatt egy nehezen kezelhető terület. A TEOXANE Laboratórium e kihívásoknak megfelelő, tartós, könnyen beinjekciózható terméket fejlesztett ki.

A TEOSYAL Kiss egy exkluzív és innovációs formula, amit a TEOXANE Laboratóriumban speciálisan az ajkak, ajakkontúr és a szájkörnyék kezelésére fejlesztettek ki.

A TEOXANE TEOSYAL KISS AJAKFELTÖLTÉS 85000FT

IDŐPONTFOGLALÁS(Hétköznaponként 10:00 - 18:00):

Telefon: +36 30 552 0940 | Email: info@esthetichungary.hu